4. jun 2020.4. jun 2020.
Novi kilometar asfalta u Gornjoj Vranjskoj

Novi kilometar asfalta u Gornjoj Vranjskoj

Principom dva na dinar u Gornjoj Vranjskoj danas je završeno asflatiranje 1.100 metara puta u delu sela gde živi familija Živanović. Ovaj gusto naseljeni deo sela prvi put će imati asfalt. Vrednost radova ulice i dva kraka koji su urađeni iznosi oko 3,5 miliona dinara.


-Sedamdeset godina sam gazio i po blatu i po šljunki i sada je konačno došlo vreme da ovde bude asfalt i da uđemo u red ljudi koji žive savremeno. Dobili smo ponudu od Saveta Mesne zajednice, sakupili novac i uložili sredstva. Na jedan naš dinar Grad je dao dva. Zadovoljan sam i kojom brzinom su tekli radovi i kakav je kvalitet puta, rekao je Bogić Pavlović meštanin Gornje Vranjske.

Sutra će radovi biti nastavljeni u još jednoj ulici u ovom selu, a u pripremi je još jedan put koji će biti asfaltiran narednih dana.

-Grad Šabac je šampion razvoja. Razvoj je kada za 15 meseci uložimo 15 miliona evra u putnu i ostalu infrastrukturu na teritoriji našeg Grada. Prethodnih 15 meseci urađeno je 60 ulica u gradu, 90 ulica u selima i 16 opštinskih puteva. Nastavljamo da radimo sve što smo dogovorili sa našim sugrađanima. Očekuje nas duga građevinska sezona. Imamo dovoljno novca da sve završimo. Radujemo se što građani učestvuju u svemu ovome. Da nastavimo dalje da razvijamo Šabac, da živimo još bolje, Šabac je naš, poručio je danas u Gornjoj Vranjskoj načelnik Gradske uprave Milan Vasić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa