4. jun 2020.4. jun 2020.
Foto: TV Šabac

Foto: TV Šabac

Grupa građana "Pošteno - Miloš Milošević" predala potpise podrške građana

Grupa građana okupljena oko liste "Pošteno - Miloš Milošević" koju predvodi nekadašnji gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, predala je Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške građana za učešće na predstojećim lokalnim izborima raspisanim za 21. jun.

Kako navodi Milošević listu su formirali sa zajedničkim ciljem da dobiju podršku građana kako bi nastavili tamo gde su stali 2014. godine.

-Želimo da do svakog sela dođe gradska voda, da nastavimo realizaciju, u punom obimu programa "dva na dinar" kada je u pitanju izgradnja putne infrastrukture na seoskom i prigradskom području, potom programa "dinar na dinar" kao vid pomoći stanarima u zgradama izgrađenim pre 1980. godine za rekonstrukciju fasada i postavljanje izolacije, uz novinu da će i vlasnici kuća moći da konkurišu za sredstva za rekonstrukciju fasada i izolaciju kao značajne za energetsku efikasnost objekata. Nastavićemo održavanje zelenih površina u gradu i okolini, želimo da Veliki Zabran pretvorimo u park - šumu, jednu veliku rekreativnu površinu. Prevodim listu uglednih i poštenih ljudi i njihova podrška me inspiriše. Zbog toga smo tako i nazvali našu listu, ističući da samo poštenim radom možemo učiniti dobre stvari za naš grad i njegove građane - rekao je nosilac liste Miloš Milošević.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa