7. jun 2020.7. jun 2020.
ČESTITKA PRIPADNICIMA POLICIJE

ČESTITKA PRIPADNICIMA POLICIJE

Povodom Dana MUP-a, Dana Policije i Krsne slave Svete Trojice, načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac uputio je čestitke pripadnicima Policije, sa željom da svoj Dan i Krsnu Slavu provedu u dobrom zdravlju i sreći.

U čestitki se kaže: "Danas, 07. juna 2020. godine pripadnici MUP-a obeležavaju Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, Dan policije i Krsanu slavu .Proslavlja se u znak sećanja na1862. godinu kada je 15.juna na Duhove, srpska žandarmerija odigrala presudnu ulogu usukobima kod beogradske Čukur-česme, kao i u naredna dva dana, tokom turskog bombardovanja Beograda.

Povodom ovog zančajnog datuma, svim pripadnicima Policijei njihovim porodicama čestitam Praznik sa željom da ga proslave u dobrom zdravlju i sreći.Upravo zahvaljujući svima njima naši građani se osećaju bezbedno i zaštićeno, što se posebno pokazalo poslednjih dana u vreme epidemije i vanrednogstanja, kada su, kao i uvek do sada, brinuli o životima i sigurnosti svih nas". Načelnik Mačvanskog upravnog okruga, Vladan Krasavac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa