16. jun 2020.16. jun 2020.
Manifestacija "Grad je pozorište" počinje danas

Manifestacija "Grad je pozorište" počinje danas

Manifestacijom „Grad je pozorište“ šabački teatar potvrđuje svoj slogn „Grad su ljudi, grad je pozorište“, te su želeli da van svoje matične ustanove prikažu repertoar.

-Planirane izvedbe nije bilo teško prilagoditi novom okruženju i tako ih učiniti dostupnim publici. Za sve zainteresovane ulaz je slobodan, i rado ih očekujemo. Prva predstava namenjena je najmlađima i na programu je danas od 19 časova u dvorištu Kulturnog centra, ukoliko ne bude kiše. Za petak, 19. jun spremili smo „Pisma iz Avganistana“. Izvedba je u Velikom parku nakon čega sledi koncert grupe „MOON“ – kaže Milena Minja Bogavac, direktorka Šabačkog pozorišta i napominje da lokacije nisu slučajno odabrane.

-Monodrama „Četiri suze Lazarove“ , glumca Siniše Maksimovića biće izvedena u porti crkve Svetih apostola Petra i Pavla, 25. juna, a narednog dana će Slađana Pajčić u dvorištu Dunjića kuće odigrati predstavu o ženskim sudbinama „Stanija Tasić“. Najveće iznenađenje ostavili smo za kraj. Naime, „Igre bogova“ Anete i Ivana Tomaševića svoje drugo izvođenje imaće 4. jula u Šabačkoj tvrđavi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa