30. jun 2020.30. jun 2020.
Počela podela sredstva za dezinfekciju

Počela podela sredstva za dezinfekciju

Aktivnosti povodom sprečavanja virusa COVID-19 se inteziviraju, zbog toga je grad Šabac obezbedio nove količine dezinfekcionih sredstava.

-Pozivamo pre svega upravnike stambenih zgrada, odnosno lica koja su ovlašćena za održavanje reda u stambenim zajednicama, ugostitelje, preduzetnike i druga pravna lica da dođu u odeljenje Komunalne policije, u ulici Janka Veselinovića kako bi preuzeli odgovarajuću količinu dezinfekcionih sredstava – navodi Jelena Topalović Petrović, pomoćnica gradonačelnika Šapca.

Ova sredstva se mogu koristiti za dezo-barijere na ulasku u objekte, zgrade i ostale radne prostore, kao i za dezinfekciju ruku i radnih površina.

-Ponovo na onih 11 tačaka u gradu naši sugrađani mogu da uzmu sredstva za dezinfekciju iz kanistera, koja su već pripremljena za korišćenje – ističe pomoćnica gradonačelnika.

Takođe, poziva sve građane da se ponašaju odgovorno i da obavezno koriste zaštitne maske kako je naložio Krizni štab kada su u zatvorenom prostoru. Održavanje fizičke distance i izbegavanje gužvi su podjednako bitni faktori.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa