7. jul 2020.7. jul 2020.
Naslovne strane za utorak, 7. jul

Naslovne strane za utorak, 7. jul

Dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 7. jul 2020. godine i dalje najviše pišu o borbi protiv korona virusa, ali i o letnjim odmorima i izborima u Hrvatskoj.

BLIC - Kako će izgledati putovanja, provodi, druženja, sport - "Život sa koronom". List piše da turisti stoje u kilometarskim kolonama i da su "Hiljade Srba požurile da uđu u Grčku pre zabrane".

VEČERNjE NOVOSTI - O odbrani od drugog talasa korona virusa dnevnik piše pod naslovom "Gradimo dve nove bolnice", precizirajući da se u Beogradu razmatraju lokacije na Bežaniji, a za drugi objekat u Kruševcu ili Kraljevu. Pod naslovom "Makron i Vučić oči u oči o kosovskom čvoru" list piše da predsednik Srbije putuje u Pariz.

DANAS - Povodom vesti da je Vlada Srbije dodelila milijardu dinara za Hram Svetog Save, vladika Grigorije kaže "Usmeriti novac u bolnice, a ne crkve". Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac o epidemiji korone u Sjenici kaže "Deset dženaza u danu kada sam pisao Lončaru".

POLITIKA - Politika o izborima u Hrvatskoj piše pod naslovom "Trijumf potcenjivanog Andreja Plenkovića". Koroni je svećen naslov "U Srbiji sve više obolelih na respiratorima".O Beogradu list piše u članku "Umesto šume - stanovi u Košutnjaku".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa