8. jul 2020.8. jul 2020.
Naslovne strane za danas

Naslovne strane za danas

Dnevni listovi izdanja za sredu, 8. jul 2020. godine na naslovnim stranama pišu o najavljenim merama predsednika Srbije Aleksandra Vučića u borbi protiv korona virusa u Srbiji i protestu ispred Doma Narodne skupštine Srbije.
ALO - Vučić najavio nove mere "Policijski čas od petka do ponedeljka".

BLIC - Miran građanski protest se pretvorio u nerede "Ekstremisti poveli upad u Skupštinu, sukobi celu noć", piše list. "Korona sad duže traje i ima više simptoma", srpski medicinski stručnjaci o korona virusu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Za vikend ponovo zabrana kretanja", o najavljenoj meri u borbi protiv korona virusa. "Da bismo izbegli sudar gripa i korone, moraće da bude vakcinisano dva miliona ljudi", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS - "SPC da ne lovi veštice nego da podržava pravdoljubivost", o napadu Srpske pravoslavne crkve na list Danas. "Ponovo policijski čas za vikend", o novom policijskom času koji je najavio Aleksandar Vučić.

INFORMER - Piše da je virus sve opasniji "Korona ubija više nego ikad, Vučić mora da vrati policijski čas". Grci traže "Otvorite granice za Srbe".

KURIR - Vučić o novim merama "Policijski čas". List ocenjuje da se na RTS desila bruka "Bujoševiću odbili prijavu za direktora samo zato što se nije potpisao".

POLITIKA - "Bitku protiv korone izgubilo još 13 ljudi", o preseku stanja epidemije korona virusa objavljenog u utorak. "Vučić: Najteži udar oko 1. novembra", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novom talasu epidemije korona virusa u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF - Viru udara na najmlađe "Osmoro dece sa upalom pluća u Mišoviću". Hoće Srbiju u EU "Makronov plan za Srbiju".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa