9. jul 2020.9. jul 2020.
Naslovne strane za četvrtak, 9. jul

Naslovne strane za četvrtak, 9. jul

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 9. jul, pišu o nasilnim demonstracijama u više gradova Srbije i odustajanju vlasti Srbije od najavljenog uvodjenja policijskog časa u Beogradu zbog rasta broja inficiranih korona virusom.

BLIC - Pod naslovom "Nema policijskog časa, ali biće oštrijih mera" najavljuje ograničenja radi suzbijanja epidemije korona virusa u glavnom gradu.

ALO - "Beograd palile strane službe i kriminalci" udarna je najava na naslovnoj strani lista koji piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio pozadinu nasilja.

VEČERNjE NOVOSTI - "Nikom nećemo dati da nam uništi mir" rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom nasilja na protestu zbog najavljenog uvodjenja policijskog časa u Beogradu.

DANAS - U tekstu "Brutalnost policije nema opravdanje" o postupanju pripadnika policije tokom protesta u Beogradu.

INFORMER - "Možete da me ubijete, ali vlast nećete srušiti na ulici", prenosi list reči Aleksandra Vučića. Takodje pišu i da neće biti policijskog časa.

KURIR - "Udar na Srbiju" naslov je teksta na naslovnoj strani ovog lista u kom pišu ko, prema njihovim izvorima, stoji iza protesta u Beogradu.

POLITIKA - Pod naslovom "U srpskim bolnicama oko 4.000 obolelih od virusa korona" o rastu broja pacijenata tokom epidemije.

SRPSKI TELEGRAF - List na naslovnoj objavljuje imena i fotografije osoba za koje navodi da stoje iza nereda u tekstu "Oni su vođe rušenja i paljenja Beograda".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa