9. jul 2020.9. jul 2020.
Zelenović: Apelujem na poštovanje mera, borba protiv pandemije najvažnija

Zelenović: Apelujem na poštovanje mera, borba protiv pandemije najvažnija

U današnjem obraćanju medijima i javnosti gradonačelnik Šapca i komandant Štaba za vanredne situacije Nebojša Zelenović pozvao je sve sugrađane da poštuju propisane mere Štaba i da se suzdrže od okupljanja i drugih aktivnosti koje bi dodatno uticale na epidemiološku situaciju u gradu.

Gradonačelnik je rekao da ni on, niti stranka na čijem je čelu, kao ni političke organizacije sa kojima sarađuje, ne organizuju bilo kakav protest u Šapcu i da je „danas u Šapcu najvažnija borba protiv epidemije“.

-Odgovorno tvrdim da ni ja, ni politička stranka na čijem sam čelu, niti političke stranke sa kojima sarađujemo ne organizujemo bilo kakav protest u ovom gradu. Svi ljudi koji u ovom trenutku rade za Grad Šabac su svaki minut fokusirani na to da se na najbolji mogući način izbore sa zarazom i nemamo vremena da se bavimo bilo čim drugim. Za nas je to danas u Šapcu najvažnija borba. Ako se mi ne bavimo organizacijom protesta koji se najavljuje za večeras u Šapcu sve ukazuje na to da se Srpska napredna stranka bavi tom organizacijom pošto nema ko drugi, kazao je Zelenović i pozvao građane Šapca da se uzdrže od okupljanja.

-Kao gradonačelnik i kao neko ko rukovodi Štabom za vanredne situacije ovog grada, apelujem na sve građane da se uzdrže od bilo kakvih okupljanja, bilo kakvih protesta, bilo čega što može dodatno da pogorša već tešku situaciju u kojoj se nalazimo u našem gradu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa