Info

10. jul 2020.10. jul 2020.
Srbija na naslovnim stranama

Srbija na naslovnim stranama

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 10. jul pišu o protestima u Srbiji, o smanjenu broja zaraženih korona virusom, novim merama Kriznog štaba i drugim temama.

BLIC - Pod naslovom "Neki čudni protesti" o ciljevima i razlozima protesta, ali i povredjenima i privedenima. O rečima epidemiologa "Broj zaraženih pada, još bolje posle vikenda".

VEČERNJE NOVOSTI - O završnoj reči tužioca u procesu protiv Darka Šarića "Za Šarića traži 12 godina robije". Pod naslovom "I strani 'prsti' u divljanju huligana", o pozadini protesta u Srbiji.

ALO - "Ruski špijuni podstrekuju haos u Srbiji", piše list. O pandemiji virusa korona u članku "Epidemiolozi: Bolnice će biti pune zaraženih na protestu".

DANAS - Izjava novinara agencije Beta koji je pretučen na protestu "Žandarmi nisu imali nameru da rasteruju, već da tuku". List navodi da je "vrh države ohrabrio policijsku brutalnost" i prenosi je izjavu bivšeg zamenika ombudsmana Miloša Jankovića da vlast koristi policiju kako bi zadržala svoje pozicije.

INFORMER - "Stranci hoće rat u Srbiji!?" piše list. List se bavi i temom mera za sprečavanje širenja virusa korona "Kafići zbog korone rade samo do 21h".

KURIR - Protesti su glavna vest i na naslovnici dnevnika "Horor ponesite benzin, baklje, macole i palite policajce".

POLITIKA - List navodi: "Kada je Srbija jaka ruše je na ulici". O odluci Kriznog štaba Vlade Srbije "Zabrana okupljanja više od 10 ljudi, nema policijskog časa".

SRPSKI TELEGRAF - Glavna najava na naslovnoj strani ovog dnevnika je tekst o protestima "Djilasovi grobari palili Skupštinu".

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa