14. jul 2020.14. jul 2020.
Naslovne strane za utorak, 14. jul

Naslovne strane za utorak, 14. jul

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 14. jul pišu o situaciji sa korona virusom, da je grčka granica zbog toga i dalje zatvorena za gradjane Srbije, kao i o sukobu socijalista i naprednjaka i drugim temama.

ALO - O saslušanju predsednika Kosova Hašima Tačija u Hagu list piše: "Tači iskeširao milione dolara za advokate". Poruka naprednjaka socijalistima "Dosta ste provocirali, marš u opoziciju".

BLIC - List upozorava na nova saznanja naučnika o koroni "Imunitet nestaje samo tri meseca posle infekcije". Pod naslovom "Ne možemo u Grčku bar do 1. avgusta" o otvaranju grčke granice za Srbe.

VEČERNjE NOVOSTI - "Srpski virus zarazniji od italijanskog", o istraživanju u Veneciji. List piše da "pritiskaju Vučića da izbaci SPS iz vlasti".

DANAS - Akademik Matija Bećković: "Posle parole 'Za našu decu' šetaju deca krvave glave". List navodi da "Srbija ima najveći nivo zaraženosti korona virusom u regionu". List prenosi i upozorenja iz sindikata "Sledi talas otpuštanja ako virus ne popusti".

INFORMER - Na naslovnoj strani upozorava da je stanje opasno "Korona objavila rat Srbiji, 154 na respiratoru". Granica i dalje zatvorena "Nema Grčke".

KURIR - Dramatično upozorenje dr Miljka Ristića "Zdravi i mladi, a umiru za dva dana od kovida 19. Ko preživi imaće trajne posledice". Novica Tončev iz SPS-a preti "Izvešću pet hiljada ljudi, blokiraćemo auto-put".

POLITIKA - "Univerzitet se već ogradio od buduće savetnice ministra prosvete", piše list. "Stižu na naplatu kamate na minus i kartice iz perioda moratorijuma".

SRPSKI TELEGRAF - Socijalisti se osilili i kažu "blokiraćemo auto-puteve ako Vučić smeni još jednog direktora", piše list.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa