16. jul 2020.16. jul 2020.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 16. jul

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o najavi predsednika Aleksandra Vučića da će Srbija do kraja godine nabaviti iz inostranstva vakcinu protiv korona virusa.

BLIC - "Respirator nije svemoguć, sve je više mladih u teškom stanju", list prenosi navode lekara o kliničkoj slici obolelih od korona virusa u Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Kineska vakcina spas za Srbiju?" o najavi predsednika Aleksandra Vučića da će Srbija do kraja godine iz jedne zemlje nabaviti efikasnu i bezbednu vakcinu protiv korona virusa. "Srbima stavljaju žig monstruma", o novoj rezoluciji demokrata u američkom Kongresu.

DANAS - Pod naslovom "Organizatori demonstracija na slobodi" list piše da su izraelski državljani koje je vlast optužila za organizaciju protesta u Beogradu, pušteni iz pritvora.

POLITIKA - U tekstu "Da li su Tačiju odbrojani politički dani" o posledicama optužnice za ratne zločine protiv kosovskog predsednika. "Više od 500 medicinara zaraženo koronom", o broju inficiranih zdravstvenih radnika u Srbiji.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa