22. jul 2020.22. jul 2020.
Naslovna strana prvog digitalnog izdanja

Naslovna strana prvog digitalnog izdanja

"Partner" ponovo među čitaocima

Šabačka kompanija "Galeb", naši poslovni partneri, posle nekoliko godina pauze, ponovo su pokrenuli svoj list "Partner", sada kao digitalni časopis.

Ranije je list izlazo u štampanom izdanju, a sada će se predstavljati u digitalnoj formi. Ovaj vid oglašavanja kompanije u skladu je sa savremenim tendencijama.

"Menadžment “Galeb”-a je odlučio da vas ponovo redovno informiše o svim važnim događajima u kompaniji.Vraćajući film unazad, od početka svetske ekonomske krize 2008. godine, nasilnog oduzimanja “Zavarivača” iz Vranja 2011, poplava iz 2014. i još nekih kriza do ove poslednje izazvane korona virusom, shvatili smo da nijedna nije bila rezultat loših odluka sa naše strane. I sve smo ih preživeli. Zahvaljujući pre svega našim zaposlenima. Na neke od kriza osvrnućemo se u narednom periodu. Naravno da svaka kriza nosi i posledice, ali verujemo da ćemo sve to zajedno savladati i vratiti “Galeb” tamo gde mu je i mesto – među najuspešnije srpske i kompanije u regionu." Navodi se u pozdravnom obraćanju uređivačkog tima lista "Partner".

Poslovnim partnerima naše kuće čestitamo novi početak, odnosno nastavak tradicije lista "Partner" i želimo im mnogo sreće u radu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa