31. jul 2020.31. jul 2020.
Naslovne strane

Naslovne strane

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o nastavku tehničkog dijaloga Beograda i Prištine, predvidjanjima daljeg toka epidemije korona virusa u Srbiji kao i o istrazi Uprave za sprečavanje pranja novca, kojom su obuhvaćeni i pojedini mediji i NVO.

BLIC - "Broj zaraženih padaće dugo i vrlo sporo", epidemiolog Predrag Kon o daljem toku epidemije korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI - O odluci Skupštine Beograda da ulica u glavnom gradu ponese ime Blagoja Jovovića, koji je pucao u Antu Pavelića, u tekstu "Ćerka Blagoja Jovovića: Srbija se odužila svom velikom sinu". Pod naslovom "Ispisali 31 prekršajnu, u izolaciji 17.200 ljudi" o kontrolama koje je sanitarna inspekcija vršila od početka jula.

POLITIKA - "Saznanja o virusu korona se menjaju iz dana u dan", kaže pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. O nastavku tehničkih razgovora delegacija Beograda i Prištine u Briselu pod naslovom "Djurić: Sa Srbijom se ne razgovara jezikom ucena".

DANAS - Pod naslovom "Kritičare pretvaraju u neprijatelje Srbije" o reakcijama na istragu Uprave za sprečavanje novca kojom su obuhvaćeni i pojedini mediji i nevladine organizacije. "Krizni štab da se izvini svom narodu", kaže epidemiolog Zoran Radovanović u autorskom tekstu za list.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa