3. avgust 2020.3. avg 2020.
Naslovne strane za ponedeljak 3. avgust

Naslovne strane za ponedeljak 3. avgust

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 3. avgust 2020. godine najviše piše o ekonomskim rezultatima tokom korona-krize koje je objavila premijerka Ana Brnabić, političkim reakcijama uoči proslave "Oluje" u Hrvatskoj, epidemiološkoj situaciji u zemlji i konstituisanju novog saziva Skupštine Srbije.

ALO - "Štakom pretukao medicinsku sestru", o tome da je pacijent napao medicinsku sestru kada mu nisu dozvolili da izađe iz bolnice jer je zaražen koronom. Pod naslovom "Srpski vojnici dobili najmodernije puške", o naoružavanju Vojske Srbije.

BLIC - "Broj zaraženih ispod 50 dnevno do septembra", projektuje Krizni štab za suzbijanje kovid-19. List prenosi i rezultate istraživanje "Galupa" o stavovima građana "Srbi ne vole Trampa kao što se priča". "Rat saopštenjima Zvezde i Partizana", o međusobnim optužbama dva najtrofejnija domaća fudbalska kluba.

VEČERNjE NOVOSTI - Komentari na najavu da će predstavnik Srba u Hrvatskoj Boris Milošević prisustvovati u Kninu godišnjici vojno-policijske akcije Oluja "Miloševićev odlazak u Knin sramota za sve Srbe". "Imamo i više zaposlenih, investitori ne odlaze", ocenjuje Ana Brnabić.

DANAS - "Opozicija: Sednica Skupštine ne postoji", povodom konstitutivne sednice parlamenta dan pre isteka zakonskog roka. "Najveće žarište u Evropi naš region", povodom pogoršanja epidemiološke situacije na Balkanu. Autorski tekst lidera Dveri Boška Obradovića "Važno je biti sa prave strane barikade".

INFORMER - "Srbi prvi u Evropi dobijaju vakcinu", list piše da je to obećao kineski predsednik Si Djinping. List prenosi reči premijerke Ane Brnabić "Srbija druga rastuća ekonomija u Evropi".

KURIR - Pod naslovom "Deca ’Oluje’", svedočenja iz izbegličke kolone 1995. O kriminalnim obračunima na području Južne Amerike "Egzekucije, u ratu kartela ubijeno više od 10 Srba".

POLITIKA - "Neosuđenim zločincima presuđuje istorija", povodom kontroverzi zbog davanja ulice u Beogradu Blagoju Jovoviću koji je izveo atentat na Antu Pavelića. "Zbog nediscipline moguće ograničenje broja ljudi na kupalištima", najavljuju Krizni štabovi širom Srbije. U vodiču za potrošače i tekst "Kako izbeći rizike onlajn kupovine".

SRPSKI TELEGRAF - "Korona izaziva gubitak sluha", list navodi posledice virusa. O tome da na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori savez više opozicionih stranaka predvodi profesor Mašinskog fakulteta Zdravko Krivokapić "Ovaj čovek će smeniti Djukanovića
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa