4. avgust 2020.4. avg 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za 4. avgust

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka najviše pišu o 25. godišnjici progona krajiških Srba u hrvatskoj operaciji Oluja i konstituisanju novog saziva Skupštine Srbije.

BLIC - Pod naslovom "Ko je od naprednjaka za vlast sa socijalistima a ko protiv" list piše o opcijama Srpske napredne stranke za formiranje nove Vlade Srbije. O uzrocima širenja epidemije korona virusa u Srbiji u tekstu "Proslave krivac za nova žarišta korone".

VEČERNjE NOVOSTI - U tekstu "Privatnici 'deru' na testovima" list piše da su cene analiza antitela na korona virus u privatnim laboratorijama i do četiri puta veće nego u državnim. O sudbini zamenskih turističkih putovanja pod naslovom "Bankrot agencije briše i vaučere".

DANAS - O 25. godišnjici progona Srba iz Republike Srpske Krajine u tekstu "Sudbina 770 ljudi nestalih u Oluji i dalje nepoznata". "Ostaću u politici i ako mi prihvate ostavku", kaže predsednik PSG Sergej Trifunović koji je zbog izbornog neuspeha ranije ponudio ostavku na tu poziciju.

POLITIKA - "Konstituisan novi saziv Skupštine Srbije", verifikovani mandati 250 poslanika. Pod naslovom "Kineskim raketama branićemo srpsko nebo" o nabavci sistema PVO FK-3 iz Kine.
Agencija Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa