7. avgust 2020.7. avg 2020.
Naslovne strane dnevnih novina

Naslovne strane dnevnih novina

BEOGRAD, 7. avgusta 2020. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 7. avgust pišu o 25. godišnjici hrvatske akcije "Oluja", o novoj Vladi Srbije i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Šapić ministar, Dačić vođa patriotske opozicije", list piše o sastavu nove Vlade koja se očekuje krajem avgusta.

BLIC - O tenzijama i 25 godina posle završetka rata: "Mogu li Srbi i Hrvati ikad da se pomire". O godinu ipo dana pregovora o ukrupnjavanju Demokratske stranke "Ujedinjena DS samo lepa želja". "Beba od 37 dana obolela od korone", o tome da i najraniji uzrast pogađa epidemija.

VEČERNjE NOVOSTI - Centralna tema "Četvrt veka od hrvatskog zločina na Petrovačkoj cesti". List tvrdi da se američki diplomata Metju Palmer zalaže za priznanje Kosova "Palmer želi da Beograd kapitulira".

DANAS - O finansijskom izveštaju srpsko-arapske avio-kompanije koji pokazuje pogoršanje poslovanja u 2019: "Er Srbija zaradila ono što im je vlast poklonila". Izvestilac za Srbiju Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik kaže: "Nova vlada da se fokusira na vladavinu prava". Lider Dveri Boško Obradović o novom pozicioniranju na političkoj sceni: "Moguć zajednički izlazak na izbore na svim nivoima".

INFORMER - List navodi da "Otrov iz Bejruta preti i Srbiji". O izjavi ambasadora SAD u Berlinu "Ubijali smo Srbe da bismo na Kosovu napravili muslimansku državu".

KURIR - "SPS otima RTS", list piše da Socijalistička partija Srbije želi da preuzme kontrolu nad javnim servisom.

POLITIKA - U očekivanju zvanične odluke o tome da li će nastava u školama Srbije od 1. septembra biti organizovana uživo ili onlajn, list piše: "Prosvetari još ne znaju kako će učiti đake". List najavljuje "Sastav nove vlade za dve nedelje".

SRPSKI TELEGRAF - List navodi da je 115 miliona ljudi zaraženo korona virusom "SZO: Ovo je surova istina o koroni".

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa