8. avgust 2020.8. avg 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za subotu, 8. avgust

Dnevne novine u izdanjima od subote 8. avgusta na naslovnim stranama pišu o obraćanju javnosti predsednika Srbije Aleksandara Vučića, iznenadnoj smrti košarkaša Majkla Odžoa, donose razgovore sa Tanjom Fajon, Sašom Paunovićem.

BLIC - O psihološkim problemima u doba epidemije korone "Da li nam je život na pauzi?" "Odlazak nežnog diva", o tome da je preminuo nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžoa.

VEČERENjE NOVOSTI - "U Briselu ću tražiti da se konačlno formira ZSO", reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića o susretu sa delegacijom Prištine najavljenom za septembar. "Stalo srce diva", takođe o tome da je preminuo nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžoa.

DANAS - Pod naslovom "Zašto je nabavka medicinske opreme 'strogo poverljiva'?, tekst sa nadnaslovom "Vlada krije podatke o trošenju javnih sredstava tokom epidemije". Razgovor sa odlazećim gradonačelnikom Paraćina i bivšim zamenikom predsednika Demokratske stranke Sašom Paunovićem "Opozicija i dalje čeka da se 'iskrcaju saveznici' na Balkan".

POLITIKA - "Formiranje ZSO uslov za nastavak dijaloga", takođe prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića o susretu sa delegacijom Prištine najavljenom za septembar. Intervju sa predsednicom Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i Evropske unije Tanjom Fajon "Razgovori s Vučićem su žustri, ali iskreni".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa