8. avgust 2020.8. avg 2020.
foto: fb stranica FK Mačva (prošlosezonski duel)

foto: fb stranica FK Mačva (prošlosezonski duel)

Ništa ne možemo izgubiti

Trener i igrači šabačke "Mačve" složni su u oceni da u nedeljnom duelu protiv Crvene Zvezde apsolutno nemaju šta izgubiti. Žale što neće biti navijača, a obećavaju da će se truditi, da u ulozi apsolutnog autsajdera, pokažu karakter, namuče Zvezdu, a snove o iznenađenju niko ne može oduzeti.

-Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna, to je sigurno najkvalitetnija ekipa u našoj ligi, što ne znači da se mi predajemo pre utakmice. Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru, ne plašimo se, ovo je za nas jedan izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom trenutku možda neostvarivo. Zvezda ima 30-tak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu, a u prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih. U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde, pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat - istakao je trener Dragan Aničić.

Pejović Filip predvodi Mačvu i u četvrtoj superligaškoj sezoni. Utakmice protiv Zvezde vidi kao, pre svega, čast i priliku da se ekipa pokaže i iznad očekivanja. Favorit je jasan.

-O Zvezdi ne bih puno govorio, opšte je poznato kakav je to klub i koliko je kvalitetan tim. Što se tiče nas, mislim da smo dobro startovali ovo prvenstvo, mogli smo bodovno bolje da stojimo, ali nivo igre je dobar i zaista mnogo bolji nego prošle sezone - rekao je Pejović.

Utakmica protiv Crvene Zvezde zakazana je za nedelju, od 18:30 na stadionu Mačvr. U prva dva kola Mačva je zabeležila pobedu 1:0 protiv Bačke i poraz u Milanovcu, od Metalca 1:2.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa