10. avgust 2020.10. avg 2020.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za ponedeljak 10. avgust

Dnevne novine u izdanjima od ponedeljka 10. avgusta, 2020. godine, pišu na naslovim stranama o tome naa koji način ćr đaci pohađati nastavu zbog pandemije, zbivanjima u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, najavljuju autorski tekst kineske amabasodrke, kao i o izborima u Crnoj Gori.

BLIC - Pod naslovom "Rusija stoji iza nereda u Srbiji?", list piše o pokušaju kontrole Balkana. Tekst "Kako se izboriti sa posledicama preležane korone" donosi savete lekara.

VEČERNjE NOVOSTI - "Ostala bez posla usred borbe za spas sina", piše o drami porodice Stefanović, tokom pandemije. Razgovor sa profesorom Zdravkom Koprivicom koji predvodi opoziciju u Crnoj Gori na izborima - "Sazrelo da Milo ode, a da se Crna Gora ujedini".

DANAS - Pod naslovom "Evropljani treba da vide kriminalni režim u Srbiji", razgovor sa sagovornicima tog lista iz Berlina i Pariza o razlozima za organizaciju i učešće u protestima protiv srpskih vlasti u tim evropskim gradovima. U tekstu pod naslovom "Smenjena doktorka, lekari pisali Vučiću" i nadnaslovom "U opštoj bolnici u Novom Pazaru raste nezadovoljstvo radom direktora Mehe Mashmutovića", izveštava se o stanju u toj bolnici.

POLITIKA - "Prvaci ipak u klupama od 1. septembra", o tome kako će izgledati nastava u novoj školskoj godini. Najava autorskog teksta ambasadorke Kine Čen Bo pod naslovom "Zadviljujući rezultati srpsko-kineske saradnje".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa