12. avgust 2020.12. avg 2020.
Zbog napada na Mariniku Tepić SSP traži smenjivanje direktora Telekoma Srbije

Zbog napada na Mariniku Tepić SSP traži smenjivanje direktora Telekoma Srbije

Stranka slobode i pravde (SSP) je danas zatražila hitno smenjivanje izvršnog direktora Telekoma Draška Markovića zbog, kako su naveli, primitivnog napada na potpredsednicu SSP Mariniku Tepić.

Tepić je danas pokušala da održi konferenciju za novinare ispred sedišta Telekoma u Beogradu o navodnim zloupotrebama u toj kompaniji, ali ju je, po navodima SSP, Marković verbalno napao i oteo mikrofon snimatelju.

"Zahtevamo hitnu smenu ovog režimskog huligana sa platom od 400.000 dinara koji misli da samo zato što je deo SNS-a može ljudima da naređuje šta da govore i gde mogu da se kreću", navela je SSP.

SSP je od uprave Telekoma zatražila da "kaže po čijem naređenju je radio Draško Marković ili da svi zajedno podnesu ostavke zbog toga što štite nasilnika i kriju istinu o tome šta rade sa našim novcem".

Televizija N1 objavila je snimak kako Marković uklanja mikrofon postavljen ispred sedišta Telekoma u Beogradu.

Prethodno je potpredsednica SSP izjavila da je zvanično pitala Telekom Srbija o kupovini Adria media grupe i tabloida Kurir, ali da odgovor nije dobila.

"Kojim tačno pravnim licima je plaćeno 239 miliona evra naših para koje se u Telekomovim izveštajima navode za produkciju medijskog sadržaja, ako već znamo za aferu Kopernikus?", pitala je Marinika Tepić.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa