14. avgust 2020.14. avg 2020.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za petak, 14. avgust 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 14. avgust pišu o planiranom početku nastave u školama od septembra, o napadu na Mariniku Tepić tokom konferencije za novinare, vakcini protiv kovida-19 i o drugim temama.

BLIC - Pod naslovom "Jovanović vrbuje za Đilasa, a vredja Mariniku", o snimku telefonskog razgovora bivšeg funkcionera Narodne stranke Nikole Jovanovića u kom tvrdi da će preći u Stranku slobode i pravde, ali i vredjanju članice te stranke Marinike Tepić.

VEČERNjE NOVOSTI - List navodi da "Samo 10 odsto đaka želi da uči od kuće". "Pao zakon o zaštiti albanskih terorista", piše list i dodaje da se prve optužnice protiv zločinaca iz OVK očekuju za deset dana.

DANAS - Viruološkinja Ana Banko o vakcini protiv kovida-19 "Još se ne zna da li će gradjani morati da se vakcinišu svake godine". O napadu direktora Telekoma na potpredsednicu Stranke slobode i pravde tokom konferencije za novinare pod naslovom "Tepić: Dirnula sam u najveću SNS kasu", list dodaje da tužilaštvo i ministarstva ćute na taj napad.

POLITIKA - Pod naslovom "Unesko se ogradio od Vojina Rakića" navodi se da je za taj list potvrdjeno da zamerke na račun ustanova socijalne zaštite koje su stigle od "Unesko Katedre za bioetiku Evrope" nisu ni u kakvoj vezi sa tom međunarodnom organizacijom.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa