15. avgust 2020.15. avg 2020.
Naslovne strane za subotu, 15. avgust

Naslovne strane za subotu, 15. avgust

Dnevne novine na naslovnim stranama od subote, 15. avgusta 2020. godine, pišu o koroni, predstojećem sastanku zvaničnika Beograda i Prištine, o ugrožavanju manastira Visoki Dečani.

BLIC - "Definitivno: Korona se prenosi i vazduhom", o pandemiji. Intervju sa glumcem Milanom Gutovićem "Društvo je potonulo u prevare i nemoral".

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Neće biti skrivenog dogovora o Kosovu", o sastanku Beograda i Prištine početkom septembra u Vašingtonu i izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Bagerima ponovo udarili na Dečane", o radovima na izgradnji puta unutar zaštićene zone manastira Visoki Dečani.

DANAS - "Režim opstaje zbog ćutanja akademika, profesora, novinara...", smatra predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas. O finansijskoj situaciji domaćeg avioprevoznika "Ko će vraćati dug Er Srbije Etihadu?"

POLITIKA - "Hladni rat u vazduhu", list navodi da Beograd kupuje kineske a Tirana nabavlja američke dronove. O stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom predstojećeg susreta sa predstavnicima Prištine "Teški razgovori u septembru u Vašingtonu i Briselu".
Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa