16. avgust 2020.16. avg 2020.
foto: www.maxbetsport.rs

foto: www.maxbetsport.rs

Aničić: Jedino rezultat nije zadovoljio

Mačva je sinoć poražena u Nišu. Očekivano je slavio domaći Radnički 1:0 golom Kojića u 37. minutu. Imao je više prilika domaći tim, ali je dve izueztne imala i Mačva, ali nije ih iskoristila, te je ostala bez bodova. Iako je šabački superligaš poražen, trener Aničić istakao je posle meča da nije nezadovoljan igrom, već samo rezultatom.

Rezultat je posledica neefikasnosti koja Mačvu muči još od prethodne sezone, smatra Aničić.

-Nakon ove utakmice, ja mogu da budem zadovoljan sa svim sem sa rezultatom. Imali smo posed lopte, šanse, jednostavno imamo taj problem sa realizacijom. Ne možemo ili ne znamo da realizujemo u pojedinim trenucima ono što napravimo i onda je epilog takav kakav je, kada igrate sa ekipom koja je iz samog vrha srpskog fudbala. Šanse koje napravite, morate realizovati da bi napravili dobar rezultat. U drugom delu smo imali totalnu kontrolu nad igrom, mogli smo do nerešenog rezultata. Da smo izjednačili ko zna šta bi bilo. Radnički je pobedio zasluženo I želim im da u nastavku prvenstva nastave ovako - nagalsio je trener Mačve.

U narednom kolu Mačva igra izuzetno važan meč kada će u Šapcu ugostiti Novi Pazar, jedan od timova sa kojima deli ambicije opstanka u Super ligi.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa