3. septembar 2020.3. sep 2020.
Dostava Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu u elektronsko sanduče na  Portalu eUprava

Dostava Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu u elektronsko sanduče na Portalu eUprava

Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Šapca obaveštava građane grada Šapca koji imaju registrovan profil na Portalu eUprava da od 01.09.2020. godine dobijaju elektronsko Rešenje o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu putem nove usluge elektronske dostave u svoje Jedinstveno elektronsko sanduče na ovom portalu.

Prve institucije javne uprave koje su počele da dostavljaju elektronska rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu građanima putem elektronske dostave (eDostava) u elektronsko sanduče su lokalne poreske administracije. Naime, svi građani registrovani korisnici Portala eUprava automatski će dobijati rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. godinu u elektronsko sanduče. Elektronski dokument mogu preuzeti u elektronskom sandučiću u roku od 15 dana, a ukoliko ga ne preuzmu u navedenom roku, smatraće se da je dostava izvršena. Oni građani koji nisu korisnici Portala eUprava, svoja poreska rešenja dobiće u narednom periodu na standardni način – preko
javnog poštanskog operatora. Elektronska dostava dokumenata (eDostava) u elektronski sandučić omogućava brzu,
jednostavnu, pouzdanu i besplatnu dostavu rešenja, dokumenata i obaveštenja građanima Srbije od strane javne uprave. Korišćenjem ove usluge i građanima i javnoj upravi u svakom trenutku dostupan je status poslatih elektronskih dokumenata.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa