14. septembar 2020.14. sep 2020.
Saopštenje za javnost gradskog odbora SNS Šabac

Saopštenje za javnost gradskog odbora SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava da je na sastanku sa predstavnicima Zapadne Srbije postignut dogovor o programskim ciljevima za dobrobit svih građana Šapca.

Na sastanku održanom 14.09.2020. godine u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke razgovaralo se o mogućoj koaliciji u Šapcu i usklađivanju izbornih programa u interesu građana.

Tokom susreta, koji je protekao u konstruktivnoj atmosferi, nije bilo reči o raspodeli vlasti niti imenovanjima, već se govorilo isključivo o stvaranju što povoljnijih uslova za ekonomski razvoj grada, proceni potencijala za ulaganja, privlačenju domaćih i stranih investitora, razvoju prigradskih i seoskih područja, kao i predlozima za sprovođenje socijalne i zdravstvene politike. Posebno ističemo da će jedan od glavnih prioriteta nove vlasti biti stvaranje uslova i motivisanje mladih da ostanu u Šapcu i tu grade svoju budućnost.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ističe da je potencijal za razgovore sa predstavnicima Zapadne Srbije prepoznat u činjenici da je Zapadna Srbija priznala rezultate ponovljenih izbora u Šapcu što je ocenjeno kao politički korektno.

Iako je dogovorom Srpske napredne stranke i Zapadne Srbije o programskim ciljevima promovisana nova skupštinska većina, otvoreno pozivamo i sve ostale izabrane predstavnike građana, pre svega predstavnike manjina, koji čine deo novog skupštinskog saziva, da nam se pridruže.

Verujemo da nam je svima u interesu dugoročna politička stabilnost i okupljanje oko zajedničkog programa za bolju budućnost svih Šapčana.
GO SNS Šabac

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa