15. septembar 2020.15. sep 2020.
Naslovi

Naslovi

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 15. septembar, najviše pišu o odluci Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa da povratnici iz inostranstva budu pod nadzorom, a bave se i mogućnostima za formiranje vlasti u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora i drugim temama.

BLIC - "Povratnici iz inostranstva od petka pod nadzorom", o novim merama zbog epidemije korona virusa. List piše o tome šta se predvidja za djačka putovanja koja su već plaćena "Novac za ekskurzije se vraća ili ostaje za proleće".

VEČERNjE NOVOSTI - O odluci Vladinog kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa da gradjani koji dolaze iz rizičnih zemalja od 18. septembra u roku od 24 sata moraju da se jave u kovid ambulante "Sa granice pod nadzor". O najavama za formiranje vlasti nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori "Pečat na volju naroda, DPS ide u opoziciju".

DANAS - "Policija je za sat mogla da identifikuje batinaša", o slučaju prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu. "Zelenović: Podneli smo krivične prijave za kradju izbora", list prenosi izjavu gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića o ponovljenim izborima u Šapcu.

POLITIKA - "Sa granice pravac u kovid ambulantu", o novim pravilima koja će za srpske gradjane važiti od 18. septembra nakon povratka iz rizičnih zemalja. "Minimalac će u 2021. biti 32.126 dinara", o povećanju minimalne cene zarade u Srbiji. "U studentske domove već stiglo oko 5.500 akademaca", o povratku studenata u domove pred početak akademske godine.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa