16. septembar 2020.16. sep 2020.
Naslovne strane

Naslovne strane

Dnevni listovi izdanja za sredu, 16. septembar 2020. na naslovnim stranama pišu o turizmu u vreme korone i povratku srpskih turista iz inostranstva, o uticaju njihovog povratka na epidemiološku sliku u Srbiji i o drugim temama.
Naslov
ALO - Glumica Branka Veselinović proslavila 102. rođendan "Svaki dan vežbam da bih prežive", kaže i objašnjava da piše pesme, slika, druži se… i ne skida osmeh sa lica. "Petronijević: Napad na mene je naručen", počelo suđenje za fizički napad u maju na poznatog advokata Gorana Petronijevića.

VEČERNjE NOVOSTI - "Srbi neće da odustanu od odmora", reportaža sa obale Crne Gore. "Slogom protiv svih pritisaka", o obeležavanju Dana srpskog jedinstva

DANAS - "Pravi nadžor povratnika iz inostranstva moguć samo u vanrednom stanju", izjava epidemiologa Predraga Kona. "Milan Vujić: Prebijanje bi verovatno bilo gurnuto pod tepih", o slučaju prebijanja mladog aktiviste iz Novog Sada.

BLIC - Specijalno izdanje povodom 24. godišnjice Blica, donosi niz razgovora sa poznatim ličnostima.

INFORMER - "Poštujte mere da ne bude karantina", poručio je epidemiolog Branislav Tiodorović srpskim turistima koji su u inostranstvu. Pod naslovom "Milu i u DPS okreću leđa", o zbivanjima u Crnoj Gori posle izbora.

KURIR - "Atentator biciklista aktivirao eksploziv i digao u vazduh Strahinjin džip", o ubistvu Strahinje Stojanovića na Novom Beogradu, koje se povezuje sa obračunom kriminalnih klanova. Pod naslovom "Korona u školi", o tome da je učenik drugog razreda novobeogradske osnovne škole "20. oktobar" zarazio drugaricu.

SRPSKI TELEGRAF - "Nestorović otkrio lekova iz prirode za razne bolesti" - o pulmologu Branislavu Nestoroviću. "Kolumbijka zna ko je razneo kavčanina? - o ubistvu Strahinje Stojanovića.

POLITIKA - "Naprednjaci nastavljaju saradnju sa SPS-om", list piše o formiranju nove vlade. "U novobeogradskoj školi dva učenika zaražena korona virusom" - o slučajevima infekcije među đacima u Beogradu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa