16. septembar 2020.16. sep 2020.
Utvrđena povreda radne obaveze
Odgovor direktorke JKP "Vodovod" Danele Lovrin Gavrilović Udruženim sindikatima Srbije "Sloga"

Utvrđena povreda radne obaveze

Netačni su navodi izneti u vašem saopštenju , da je Ivan Vasić zvani Tekir dobio otkaz samo zato što je član Srpske napredne stranke.

U postupku utvrđivanja odgovornosti Ivana Vasića - Tekira, za učinjenu povredu radne obaveze, izvedeni su brojni dokazi i nesumnjivo je utvrđeno da je Ivan Vasić - Tekir učinio povredu radne obaveze koja mu se stavlja na teret .

Zakonitost otkaza ugovora o radu utvrđuje se u sudskom postupku, a ne u medijima. S toga smatram da je vaša ocena otkaza ugovora o radu Ivana Vasića – Tekira, kao nezakonitog, neozbiljna i neprofesionalna.

Nekažnjavanje učinjene povrede radne obaveze i tolerisanje neprimerenog ponašanja ovog radnika, po mom mišljenju, predstavljalo bi povredu prava drugih radnika koji se ponašaju u skladu sa svojim obavezama. Smatram da sam kao direktor obavezna da reagujem i da sankcionišem neprimereno ponašanje svih zaposlenih, pa i onih koji su članovi Srpske napredne stranke, bez obzira na to što zbog diktature u kojoj živimo trpim brojne neprijatnosti.

S obzirom da ste u vašem saopštenju, u dobro poznatom maniru Srpske napredne stranke, izneli niz neistina, lično smatram da vam nije mesto u Udruženoj opozicije Srbije.
Daniela Lovrin Gavrilović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa