18. septembar 2020.18. sep 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za 18. septembar

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za petak 18. septembar najviše pišu o novim epidemiološkim merama, aferi prebijanja u Novom Sadu, Zajednici srpskih opština i ekonomskim temama.

BLIC - Kako će funkcionisati nove epidemiološke mere "Ko nema simptome ne mora na pregled kad pređe granicu". Dobre vesti za Srbiju iz Brisela "EU traži da Priština hitno formira Zajednicu srpskih opština". Novi detalji o kretanju nasilnika iz Novog Sada "Kontić je slobono prelazio granice posle batinanja".

VEČERNjE NOVOSTI - Još jedan paket dokumenata iz Haškog suda za zločine na Kosovu i Metohiji predat u sedište bivših boraca OVK, "Imena svedoka u rukama terorista". Marko Đurić o nastavku tehničkog dijaloga "Ne damo da izbace ZSO sa dnevnog reda". Od 18 sati važe nova pravila "Mora test na koronu, ali onlajn".

DANAS - Smenjeni načelnici na VMA koji su potpisali peticiju Ujedinjeni protiv kovida u tekstu "Ministri sada ne štite svoje heroje". Profesor prava Petar Teofilović "Srbija u Beloj kući okrenula protiv sebe pedeset država". Reakcije na vest da je jedan od najboljih srpskih pijanista završio na sudu zbog sviranja klavira "Betoven i Bah su u Srbiji bučniji od turbo folka".

POLITIKA - O ceni bakra koja neprekidno raste "Može li zastoj u Boru da ugrozi srpski BDP". Afera umesto brzog hapšenja "Tužilaštvo i MUP oprečno o prebijanju u Novom Sadu".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa