(19. septembar 2020.)

Čivijada završena vatrometom

Čivijada završena vatrometom
Spektakularnim vatrometom na Savi završena je ovogodišnja "Čivijada". Bila je drugačija od svih prethodnih, ali čivijaški duh ju je pratio i u ovom specifičnom vremenu.Tradicionalno, manifestaciju je u četvrtak otvorio Čivijaški dobošar. Neke od najboljih karikatura i aforizama izloženi su na Trgu, u Galeriji na otvorenom.

Juče su Šapčani posle dužeg vremena mogli ponovo da uživaju u proizvodima izloženim na Bazaru starih i umetničkih zanata, a uveče u pretstavi "Maks Metalik" Pozorišta lutaka "Pinokio" iz Zemuna. Kao podsećanje na Čivijaški karneval, koji je takođe ove godine izostao, gradom su prošetale Mažoretkinje.

Šabački osnovci danas su pustili helijumske balone sa porukama, a oni koji ih pronađu biće gosti Šapca.Tokom trajanja Čivijade najzanimljiviji sadržaji mogli su da se prate na Fejsbuk stranicama Turističke organizacije Grada Šapca, "Glasa Podrinja" i portalu RTV "Šabac". Ovogodišnja Čivijada biće zapamćena i po rekordnom broju aforizama i karikatura koji su stigli na konkurs.

Najnoviji broj

22. oktobar 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa