22. septembar 2020.22. sep 2020.
Naslovne strane

Naslovne strane

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o predstojećem susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa specijalnim izaslanikom predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Belerom, ali i o vakcinama protiv gripa, nasilju i drugim temama.

ALO - List piše o očekivanjima u sastavu nove Vlade Srbije "Vulin odlazi iz vojske ali ostaje u Vladi".

BLIC - "Tramp šalje Grenela da sprovede dogovor iz Bele kuća", o susretu državnog vrha sa delegacijom iz Vašingtona. Tema broja: "Kako zaustaviti eksploziju nasilja u Srbiji".

VEČERNjE NOVOSTI - "'Torlak' pravi 200.000 vakcina protiv gripa", tekst o radu Insituta za virusologiju. Pod naslovom "Amerikanci donose četiri milijarde dolara", o susretu državnog vrha sa delegacijom iz Vašingtona.

DANAS - "Amerikanci u Srbiji prave zid protiv Kine", o susretu državnog vrha sa delegacijom iz Vašingtona. Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović "Nezadovoljan sam visinom kazne", o presudi suda u Kruševcu napadačima koji su mu naneli povrede krajem 2018. godine, uoči tribine Saveza za Srbiju.

INFORMER - O najavljenoj nabavci vakcina protiv korona virusa iz više zemalja "Biraćemo ko će koju vakcinu protiv korone".

KURIR - List prenosi svoje istraživanje o vakcini protiv korona virusa "Sve što treba da znate o vakcinama protiv korone". O poseti američke delegacije u kojoj je i Međunarodna razvojna finansijska korporacija (DFC) "Amerikanci spremili 3,7 milijardi evra za izgradnju pruga i auto-puteva".

POLITIKA - "Pet banaka opralo 2.000 milijardi dolara", o transakcijama na svetskom nivou. "REM: emitovanje rijalitija samo u noćnom terminu", o odluci Regulatornog tela za elektronske medije.

SRPSKI TELEGRAF - "Smenjen načelnik policije u Novom Sadu", o posledicama afere brutalnog prebijanja mladića u tom gradu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa