23. septembar 2020.23. sep 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za sredu 23. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 23. septembar, pišu o poseti specijalnog izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela Srbiji i otvaranju kancelarije Finansijske korporacije SAD za međunarodni razvoj (DFC) u Beogradu, o formiranju nove vlade Crne Gore.

BLIC - "Tramp šalje investicije vredne više milijardi", o poseti delegacije SAD. "Đoković ili Nadal: Kome će više ležati pariska jesen", analiza pred start Rolan Garosa.

VEČERNjE NOVOSTI - "Držite nas za reč, SAD će ispuniti sva obećanja", zaključci posete Srbiji delegacije u kojoj je bio i specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel. "Već 10 dana 45 zaposlenih ne ide kući", o karantinu u Ustanovi za decu i mlade "Sremčica".

DANAS - "EPS zagađuje čak šest puta više od dozvoljenog", o novim podacima koji pokazuju tek blago smanjenje emisije štetnih materija iz termoelektrana u Srbiji. "Rijaliti prelazi u noćnu smenu", o odluci Regulatornog tela za elektronske medije.

POLITIKA - "Grenel: Ispunićemo obećanja data srpskom narodu; Vučić: Odškrinuli smo vrata starog prijateljstva", o poseti delegacije SAD. "Da li će biti mesta za Srbe u novoj vladi Crne Gore", o pita se list.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa