24. septembar 2020.24. sep 2020.

Konkurs za takmičenje fintek startapova otvoren do 31. oktobra

Rajfajzen banka i Startit pozvali su sve zainteresovane startap firme da se prijave na takmičenje " Elevator Lab challeng 2020 " i predstave svoje inovacije i najnovija rešanja iz oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema.


Prijavljivanje je moguće do 31. oktobra, navedeno je današnjem u saopštenju.

Podseća se da je " Elevator Lab challeng " regionalno finteh startap takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za startape iz Crne Gore i Slovenije.

Ove godine će lokalna finala po prvi put biti održana u potpunosti onlajn i to 20. novembra za Bosnu i Hercegovinu, 23. novembra za Srbiju i 26. novembra za Hrvatsku.

Najbolji startapi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 evre, kao i mogućnost za prezentaciju te ideje pred odborom direktora Rajfajzen banke u svojoj zemlji.

Regionalni " Elevator Lab challeng " biće okončan Gala dogadjajem na kome će pobednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 evra, navedeno je u saopštenju.

Regionalni pobednik imaće priliku da se predstavi na medjunarodnom " Elevator Lab Challeng " u martu ili aprilu 2021. godine.

Precizirano je da prijavljivanjem za učešće, startap kompanije prolaze kroz proces selekcije stručnog žirija, koji čine menadžeri Rajfajzen banke i uspešni regionalni preduzetnici i investitori.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama mogu se pronaći na linku: https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa