Info

26. septembar 2020.26. sep 2020.
Naslovne strane za subotu, 26. septembar

Naslovne strane za subotu, 26. septembar

Beogradska štampa u izdanjima za subotu, 26. septembar, najviše piše o padu vojnog aviona kod Malog Zvornika, prvim optužnicama i hapšenjima po zahtevu Suda za ratne zločine u Hagu, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

BLIC - O rušenju vojnog aviona kod Malog Zvornika "Majka poginulog pilota: Rekao je da će leteti blizu kuće". List piše o dosadašnjem toku epidemije korona virusa "Sedam meseci borbe sa koronom".

VEČERNjE NOVOSTI - List prenosi izjave očevidaca nakon rušenja vojnog aviona nedaleko od Malog Zvornika "Čekala sam Zvonka da mu mahnem sa terase". "Haradinaj i Gucati vode do dostavljača", o prvim optužnicama i hapšenjima specijalizovaniog veća za zločine OVK.

DANAS - "Paralelni uspon Ane Brnabić i kompanije njenog rođenog brata", list piše o optužbama na račun premijerke i poslovanja firme "Aseko". O rušenju vojnog aviona u blizini Malog Zvornika "Piloti Vojske Srbije poginuli u avionu starom 34 godine".

POLITIKA - "Brisel nudi ZSO kao deo sveobuhvatnog sporazuma", o očekivanjima u vezi pregovora Beograda i Prištine. Kao razgovor nedelje list najavljuje intervju "Jahel Vilan, novi ambasador Izraela u Srbiji".
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa