27. septembar 2020.27. sep 2020.
Naslovne strane za nedelju, 27. septembar 2020. godine

Naslovne strane za nedelju, 27. septembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju, 27. septembar, pišu o nesreći u kojoj su poginula dvojica pilota Vojske Srbije, o 76. godišnjici spasavanja savezničkih pilota u operaciji Halijard kod Pranjana, o reditelju Goranu Paskaljeviću, i drugim temama.

ALO - Ministar prosvete Miladin Šarčević kaže "Prava škola tek kad dodje vakcina". List piše o dešavanjima u Demokratskoj stranci pod naslovom "Đilas i Lutovac poslali Lečiću batinaše". O pogibiji pilota Vojske Srbije "Dejan poginuo menjajući kolegu".

BLIC - Na naslovnoj strani najavljuje tekst o preminulom reditelju Goranu Paskaljeviću "Govorio je: drago mi je što ljudi vide humanost u mojim filmovima". U temi broja list istražuje "Koja su imena zaboravljena, a koja danas dajemo deci".

VEČERNjE NOVOSTI - O 76. godišnjici operacije Halijard "Osnaženo prijateljstvo sa starim saveznicima". "Koban niski let iznad sela", o pogibiji dvojice pilota Vojske Srbije u padu aviona kod Malog Zvornika. List piše i o odnosima Vatikana i pravoslavaca "Put u Beograd i Moskvu za papu važniji od Stepinca.

KURIR - Za list govori ministar finansija Siniša Mali "Tramp je shvatio kako da pomogne regionu". "Bez Gorana Paskaljevića smo kao bez prsta na ruci", piše list povodom smrti reditelja. "Tata nije trebalo da radi u petak, poginuo je na slobodan dan", o nesreći u kojoj su poginuli piloti Vojske Srbije.

POLITIKA - Za list govori ambasador Izraela u Srbiji Danijel Vilan "Prizanli smo Kosovo ali još ne tehnički". O 76. godišnjici operacije Halijard koja je u subotu obeležena u Pranjanima kod Gornjeg Milanovca "Dosta je bilo podela".

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa