28. septembar 2020.28. sep 2020.
Naslovne strane dnevnih novina

Naslovne strane dnevnih novina

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 28. septembar 2020. godine najviše piše o oružanom sukobu na Kavkazu, početku saslušanja u procesima protiv bivših vođa oslobodilačke vojske Kosova, političkim posledicama nedavno održanih izbora u Crnoj Gori, međusobnim optužbama dve frakcije Demokratske stranke, drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC - "Hag brine za živote svedoka zločina OVK", navodi da se optužnice protiv čelnika OVK kriju do početka sudjenja. "Crna kutija otkriva uzrok pada MiG-21", povodom nesreće u kojoj su poginula dva vojna pilota. "Zvezda ne ide u Jerevan", o otkazivanju gostovanja fudbalskog kluba zbog sukoba na Kavkazu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Opet pala krv na Kavkazu", o krizi u Nagorno-Karabahu. "Pohvale umesto poglavlja", uoči objavljivanja Izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije, zakazanoj za 6. oktobar.

DANAS - Intervju sa predsednikom URA Dritanom Abazovićem u "Logično je da kadriramo u službama bezbednosti". "Politički pritisci pojačani u vanrednom stanju", tvrdi Gordana Vidojković iz Društva sudija Srbije. Razgovor sa prijateljima i saradnicima nedavno preminulog reditelja Gorana Paskaljevića u "Čovek koji je iznad svega voleo film".

POLITIKA - "Pohod opozicije na Skupštinu Beograda", navodi da se predstavnici političkih opcija koje su bojkotovale prošle izbore ozbiljno priprema za izbore u glavnom gradu naredne godine. Intervju sa ambasadorom Austrije u Srbiji u "Ne želimo da suzbijemo uticaj Rusije i Kine". "Rat opet buknuo u Nagorno-Karabahu", povodom rata Azerbejdžana i Jermenije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa