29. septembar 2020.29. sep 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za 29. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 29. septembar 2020. godine pišu o ratu u Nagorno-Karabahu, vakcinaciji protiv gripa, suđenju pripadnicima OVK u Hagu, sukobima unutar Demokratske stranke i o drugim temama.

BLIC - O upozorenju epidemiologa Branislava Tiodorovića "Porast broja obolelih moguć od novembra". O sukobima unutar Demokratske stranke "Ministarstvo odlučuje da li DS vodi Lečić ili Lutovac".

VEČERNjE NOVOSTI - "Vakcinacija protiv gripa od 1. oktobra", o zaštiti protiv gripa i 344.000 cepiva koja su stigla u Srbiju. O stranim ugostiteljima za koje list navodi da su prevarili turiste "Uzeli novac turistima, a sada se kriju". O suđenju obaveštajcu OVK u Hagu "Mustafa ubijao i mučio u zatvoru".

DANAS - O analizi V-Dem instituta "Srbija ocenjena kao 'izborna autokratija' ". O ratu Jermenije i Azerbejdžana "Srpsko oružje na Kavkazu". "Vladika napao Božu Prelevića", o saopštenju Srpske pravoslavne crkve o advokatu.

POLITIKA - List piše o hapšenju dvojice optuženih pred Sudom za zločine OVK u Hagu "Da li je Euleks zaratio s veteranima OVK". "Zaoštrava se rat u Nagorno-Karabahu", o sukobima jermenskih i azerbejdžanskih snaga oko teritorije o kojoj pregovaraju od 1994. Intervju sa glumcem i rediteljem Vigom Mortensenom "Neizvesnost je zakon života".
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa