14. oktobar 2020.14. okt 2020.
Izvor.GO SNS Šabac

Izvor.GO SNS Šabac

Dr Pajić: Zelenović je spreman na sve kako bi zadržao fotelju

Građani Šapca na izborima su rekli da je njihovo nedvosmisleno poverenje na strani Srpske napredne stranke. Naši sugrađani izrazili su svoju volju koju mi moramo svim zakonitim sredstvima da sačuvamo, rekao je dr Aleksandar Pajić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca.

- Mi smo mogli da uđemo u Gradsku upravu i da kažemo Nebojši Zelenoviću i bivšoj vlasti da su oni izgubili izbore. To nismo uradili niti ćemo to ikada uraditi. Sačekaćemo da se izborni proces na zakoniti i civilizovani način završi - naglasio je dr Aleksandar Pajić.

Gradskoj izbornoj komisiji, odnosno većini u GIK-u, onemogućeno je da proglase izborne rezultate zbog opstrukcije bivših članova, kao i pojedinaca iz bivše lokalne administracije. Kako je dr Pajić istakao, u opstrukciju izbornog procesa umešan je lično bivši gradonačelnik Nebojša Zelenović.

- Sve ovo što radi Nebojša Zelenović sa ljudima sa kojima je vršio vlast, nije lako objasniti i nije normalno. Zelenović pokazuje da je spreman zbog fotelje, određenih pozicija i uticaja sve da uradi. Očekujem da će do kraja oktobra sve ovo biti okončano, da ćemo imati konstituisanu skupštinu i da će grad početi normalno da funkcioniše - zaključio je dr Pajić.
Izvor.GO SNS Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa