22. oktobar 2020.22. okt 2020.
Naslovne strane za četvrtak, 22. oktobar 2020. godine

Naslovne strane za četvrtak, 22. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 22. oktobar na naslovnim stranama pišu o sastavu nove vlade Srbije, pogoršanoj epidemiološkoj situaciji i drugim temama.

ALO - "Dramatično: U jednom danu 512 zaraženih" o najjačem udaru korone na Srbiju od početka pandemije i najavljuju hitnu sednicu Kriznog štaba.

BLIC - "Alarm", o epidemiološkoj situaciji u Srbiji nakon što su registrovana rekordna 512 novozaražena korona virusom u jednom danu. "Dilema: Jedno ministarstvo i tri ministra", o sastavu nove Vlade Srbije.

VEČERNjE NOVOSTI - "Sledeće nedelje imaćemo 1.000 obolelih na dan", prognoza epidemiološke situacije izazvane korona virusom. "Kako će izgledati nova vlada", list piše o njenom sastavu.

DANAS - "Mladi rade za 440, priželjkuju 800", o cenama rada u evrima na početku karijere u Srbiji. "Vučić zavrteo ministarstva", o spekulacijama o sastavu nove Vlade Srbije.

INFORMER - "Zatvaraju se granice?!" list piše o novim merama protiv virusa korona.

KURIR - "Nova vlada" o tome ko će činiti sastav nove vlade. "Najcrnji dan u Srbiji", list piše da je polovina zaraženih u Beogradu.

POLITIKA - "Stižu nove doze uvoznih vakcina protiv gripa", o vakcinaciji u Srbiji. "Podela odgovornosti pred teške izazove", o novoj Vadi Srbije.

SRPSKI TELEGRAF - "Šapić i Dačić prvi put o novim funkcijama", intervju sa predsednicima Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i Socijalističke partije Srbije, Aleksandrom Šapićem i Ivicom Dačićem.
Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa