23. oktobar 2020.23. okt 2020.
Beta

Beta

Novi prodajni TV kanal šansa za mala preduzeća

Najveća integrisana online i TV platforma u regionu " Sxoppster.com " nastavlja da širi poslovanje nudeći mogućnost malim preduzećima u Srbiji da bez novih ulaganja elektronski prodaju svoje proizvode, saopštila je danas Junajted (United) grupa u čijem je vlasništvu taj prodajni TV kanal.

Posle otvaranja onlajn prodavnice i prvog specijalizovanog prodajnog TV kanala, "Shoppster" je pozvao mala preduzeća da prodaju svoje proizvode na " Sxoppster.com " i Sxoppster TV kanalu, sa željom da podstakne razvoj lokalne ekonomije i domaćih firmi.

Sva pravna lica proizvođači i trgovci iz svih oblasti proizvodnje izuzev prehrambene, imaće mogućnost plasiranja svoje ponude kroz online prodajni portal, ali i "Sxoppster" prodajni TV kanal koji se emituje u okviru svih SBB televizijskih platformi (digitalna kablovska mreža, Total TV i EON) kao i NetTV Plus platforme u dijaspori.
Mala preduzeća će dobiti šansu da ojačaju svoj brend i nađu se među 22 kategorije u postojećoj ponudi od preko 40.000 proizvoda.

Uz nove mogućnosti prodaje imaće podršku "Sxoppster" tima za marketing i onlajn trgovinu koji će im pomoći da što kvalitetnije uđu na e-tržište, plasiraju svoju ponudu, osiguraju rast, stignu do što više kupaca i budu spremni i za TV prezentaciju, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o otvaranju svoje radnje 24/7 na " Sxoppster.com " preduzeća mogu naći na linku: https://www.sxopster.com/sr-rc/tvoja-radnja-24/7.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa