17. mart 2018.17. mar 2018.
Mogući odroni

Mogući odroni

Saobraćaj se jutros u Srbiji odvija na mokrim kolovozima, uz smanjenu vidljivost, a oprez je neophodan i izbog mogućih odrona, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Veća količina vode koja se zadržava na putu predstavlja još jednu dodatnu opasnost na deonicama gde ima kolotraga rupa ili drugih oštećenja jer su popunjena vodom pa se ne vide, navodi AMSS.
Odroni su najučestaliji dolinom Ibra između Kraljeva i Raške, kroz ovčarsko-kablarsku, drensku grdeličku i sićevačku klisuru, a potreban je oprez i na đerdapskoj magistrali, kao i na svim putevima koji vode kroz stenske useke i klisure.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, zadržavanja su do 30 minuta.
Danas se u Beogradu izvode radovi na poboljšanju javne rasvete na deonici kod isključenja za Konjarnik u smeru ka Nišu, a radovi će biti nastavljeni i u noći između subote i nedelje 22.00 do 6.00 od petlje Tošin bunar u smeru ka Nišu.
Zbog izlivanja Južne Morave, kod Đunisa u prekidu je saobraćaj za sve kategorije vozila na putu koji od Đunisa vodi ka Deligradu.
Do četvrtka, 22. marta, u vremenskom periodu od 9.00 do 15.00 izvodiće se radovi na deonici autoputa od petlje "Dušanovac" do petlje "Lasta", u smeru Beograd-Niš. Radovi se izvode u pokretu, a za vreme kojih će za saobraćaj privremeno biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa