27. oktobar 2020.27. okt 2020.
AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju magla i na pojedinim deonicama vlažni i klizavi kolovozi na mestima gde ima opalog lišća, a zbog slave može biti pojačan saobraćaj posebno na frekventnijim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Pažljiva vožnja savetuje se na putevima u poljoprivrednim krajevima gde poljoprivredne mašine ostavljaju za sobom nanose zemlje na kolovozu što je posebno opasno noću kada je zbog magle vidiljivost smanjena, dodaje se u saopštenju.

Do 29. oktobra od 7 do 16 časova, zbog radova na popravci oštećenih delova kolovoza na magistralnom putu Markovac - Belosavci saobraćaj će biti usporen i odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izmedju petlji Merošina i Doljevac na autoputu Niš - Leskovac počeli su radovi na rekonstrukciji kolovoza i uklanjanju čeone naplatne stanice Doljevac, zbog kojih će se saobraćaj do 10. novembra odvijati dvosmereno u smeru od Niša ka Leskovcu.

Zbog radova na redovnom održavanju magistralnog puta izmedju Mrčajevaca i Adrana danas od 7.00 do 17 časova saobraćaj biti usporen zbog naizmeničnog propuštanja vozila.

Danas od 7.00 do 18 časova na petlji Mali Požarevac, u smeru ka Beogradu zbog radova će biti zatvoreno uključenje na autoput iz pravca Malog Požarevac ka Beogradu, a alternativni putni pravac vodi od Mladenovca preko Sopota i Avale.

Prema informacijama preduzeća Putevi Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a kako je saopštila Uprava granične policije na graničnim prelazima samo na teretnim terminalima i to na onim najfrekventijm kamioni čekaju do 180 minuta.
Foto
Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa