19. mart 2018.19. mar 2018.
Saobraćaj umerenog intenziteta

Saobraćaj umerenog intenziteta


Saobraćaj u Srbiji jutros je umerenog intenziteta, a zbog kiše kolovozi su mokri i na pojedinim deonicama postoji rizik od aktiviranja klizišta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Odrona ima na području pored Ibra između Kraljeva i Raške, na Đerdapskoj magistrali od Velikog Gradišta i Donjeg Milanovca ka Kladovu, i kroz Gredeličku, Sićevačku i Drensku klisuru.
U Banatu, Sremu, Mačvi i Timočkoj Krajini padaće kiša koja će se lediti na tlu.
Prema poslednjim informacijama nema zadržavanja na naplatnim stanicama a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta.
Zbog radova na izgradnji leve kolovozne trake auto-puta (drž.put IA) na delu kod Ostružničke petlje na mestu gde se obilaznica oko Beograda ukršta sa novim Obrenovačkim putem, u smeru ka Surčinu iz pravca Bubanj Potoka kod isključenja za Beograd, sužena je leva saobraćajna traka. Sužena je i pristupna saobraćajnica obilaznici iz pravca Beograda ka Surčinu.
Usporena vožnja očekuje vozače i iz pravca Obrenovca ka Beogradu u dužini od oko 300 metara na delu Ostružničke petlje, ispod savskog mosta, gde je u funkciji samo jedna saobraćajna traka. Predviđeno je da ovi radovi traju do 1. jula.
Do 22. marta od 09.00 do 15.00 izvodiće se radovi na deonici auto-puta od petlje "Dušanovac" do petlje "Lasta", u smeru Beograd Niš. Tokom radova biće zatvorena leva preticajna saobraćajna traka.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa