22. novembar 2020.22. nov 2020.
Pixabay

Pixabay

Srpskoligaška i zonaška jesen završena

Srpskoligaši i zonaši su juče i danas okončali su jesenje polusezone, celokupno odigrane uz zabranu prisustva publike. Novi kalendarsku godinu sa prvog mesta započeće "Sloga" iz Požege u Srpskoj ligi "Zapad", odnosno "Rađevac" u Kolubarsko-mačvanskoj zoni.

Ovdašnji klubovi su, u globalu, imali uspešne polusezone u skladu sa očekivanjima.

Mačva iz Bogatića je imala cilj da obezbedi opstanak, a na pola puta je na izvanrednoj šestoj poziciji sa 27 bodova, a u poslednjem kolu Bogaticni su pobedili 2:1 Jedinstvo, prekinuvši Ubljanima niz od pet uzastopnih pobeda.

"Sloga" iz Bogosavca je apsolutno najbolji tim u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, osvojio je najviše bodova, ima najviše postignutih i najmanje primljenih golova, međutim nisu trenutno prvi zbog oduzimanja devet bodova. Ukoliko uvaže žalbu podnetu FSS, "Sloga" će biti jesenji prvak, a trenutno ima šest bodova manje od vodećeg kluba iz Krupnja. U derbiju su igrači iz obližnje Mesne zajednice savladali "Radnički " Valjevo 1:0.

"Mladost" iz Prnjavora nije slavno završio polusezonu, poražen je na svom terenu 1:0 od Rađevca, međutim Prnjavorci su najveće iznenađenje jeseni i sa 28 bodova su zauzeli petu poziciju.

"Jedinstvo" Vladimirci su nedelju dana pre početka sezone obezbedili zonašku poziciju i kako je ambicija opstanak, šesto mesto je više nego dobar plasman uz 23 osvojena boda. U psolednjem kolu su savladali "Drinu" iz Ljubovije 1:0.

Nastavak je u martu 2021. godine.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa