29. novembar 2020.29. nov 2020.
Današnja štampa

Današnja štampa

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 29. novembar 2020. godine, pišu o epidemiji korona virusa, o proglašenju ambasadora Srbije u Crnoj Gori za nepoželjnog, i o drugim temama.

ALO O epidemiji korona virusa list piše pod naslovom "Paklena nedelja, najgore tek dolazi". "Izbor novog patrijarha tek u maju 2021", o tome kada će Srpska pravoslavna crkva dobiti poglavara. "Grme moćni Putinovi tenkovi u rukama srpske vojske", o prikazu naoružanja koje je Vojsci Srbije ustupila Rusija.
BLIC "Nova saznanja o koroni", o iskustvima stranih i domaćih lekara i naučnika. "Kusturica o Maradoni", list piše o poznanstvu reditelja Emira Kusturice koji je snimio film o slavnom fudbaleru.

VEČERNjE NOVOSTI "Kovid 19 maskirao bolesti srca i rak", o lečenju drugih bolesti za vreme epidemije korona virusa. "Podgorica proterala srpskog ambasadora", o odluci crnogorskih vlasti da ambasadora Srbije proglase za nepoželjnog.

KURIR Pod naslovom "Vojna moć" list piše o prikazu ruskih tenkova koje je dobila Vojska Srbije. "Proteran", o diplomatskom sporu Srbije i Crne Gore i uzajamnom proterivanju ambasadora.

POLITIKA "Odvratićemo svakog agresora", list na naslovnoj strani prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "'Torlak' može do svoje vakcine protiv korone", kaže direktorka Instituta "Torlak" Vera Stoiljković.
BETA

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa