29. novembar 2020.29. nov 2020.
Aničić: Problemi se gomilaju

Aničić: Problemi se gomilaju

Na konferenciji za medije posle meča Mačve i Inđije, trener Dragan Aničić se osvrnuo na trenutnu situaciju u klubu i probleme koji Mačvu muče već duži vremenski period.

-Problemi se gomilaju, ne mogu i ne želim da kažem da svi okreću glavu, verujem da postoje ljudi koji žele da reše probleme, trude se, ali oni se gomilaju. Ja sam ponosan što sam trener ovih momaka koji, uprkos svemu, predano i redovno treniraju, daju sve od sebe u svakom trenutku i igraju srcem. Imali smo problem sa hranom, ali je to rešeno, no sada smo došli u situaciju da se stanarina ne plaća i da su tri igrača morala da napuste svoje stanove. Kada se to desilo došli su na stadion sa željom da tu prespavaju i da igraju sutradan meč. Ne znam ni sam koliko se plata duguje, ne samo igračima, već i kompletnom osoblju. Plate mojih igrača su neuporedivo niže sa platama u nekim drugim klubovima, ali plata je stvar dogovora i njihova visina nije važna sada, već isplata. Imamo mnogo obećanja, ali za sada su to samo reči. Pominjem moje igrače, ali se odnosi na sve zaposlene u klubu. Svi su svesni tradicije i veličine „Mačve“ i nijednog trenutka nije bio upitan naš odnos. Želimo da predstavljamo Mačvu – istakao je Dragan Aničić i dodao da se uvek oseća loše kada se obraća javnosti na ovaj način.

-Uvek izgleda kao da prosimo nešto, a u stvari samo želimo logičan odnos. Mi radimo nešto, ispunjavamo svoj deo obaveza i želimo platu za to. Nismo tražili isplatu svih dugovanja, nismo tražili ništa nemoguće, tražili smo jednu platu, da nam olakša kraj polusezone, jer hoćemo da završimo ono što smo započeli. Imamo obećanje da će u utorak to biti rešeno i nadam se da hoće. Istovremeno sam ponosan što radim sa ovim fudbalerima, odličnim ljudima i tužan jer nije lako raditi kao da je sve u redu, a nije, iz dana u dan. Ne kažem da ne postoji želja kod nekoga da se reši problem, verujem da neko pokušava da to učini, ali za sada nema rezultata.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa