3. decembar 2020.3. dec 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za četvrtak, 3. decembar

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 3. decembar 2020. godine najviše pišu o korona virusu i nabavci vakcine koja treba da suzbije epidemiju, o reagovanjima na dešavanja u Skupštini Srbije i o drugim temama.

ALO - "Tri vakcine u Srbiji do Nove godine" o vakcinama protiv korona virusa. O presudi vozaču koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih na Ibarskoj magistrali "Za četiri života četiri godine zatvora".

BLIC - "Imunitet posle korone može da traje godinama", list prenosi istraživanje američkih naučnika. "Na pomolu potpuni razlaz Đilasa i Jeremića", o dešavanjima u opozicionim Stranci slobode i pravde i Narodnoj stranci.

VEČERNjE NOVOSTI - O organizovanju onlajn nastave zbog epidemije korona virusa "Roditelji kivni zbog časova preko mreže". "Gastarbajteri plaćaju samo deo poreza", o novom načinu oporezivanja građana Srbije koji zarađuju u inostranstvu.

DANAS - List prenosi reagovanja javnih ličnosti povodom izlaganja poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije "Naprednjaci ne odustaju od linča kritičara vlasti". O nabavci vakcina protiv korona virusa "Fajzer i Biontek predali papire za vakcinu u Srbiji".

INFORMER - O vakcinama protiv kovid-19 i korona virusa "Dobra vest: Stiže i američka vakcina". Glavna glumica u filmu "Dara iz Jasenovca" Biljana Čekić kaže "Na snimanju sam shvatila sve strahote Jasenovca".

KURIR - "Fajzer i Sputnjik stižu u Srbiju u isto vreme", o vakcinama protiv korona virusa. Pod naslovom "Gde ćete vi", list piše da su poslanici Skupštine Srbije za 2021. dobili 58,5 miliona dinara više za putovanja.

POLITIKA - "Srbija među prvima u svetu odobrava 'Fajzerovo' cepivo", list piše o očekivanjima oko nabavke vakcine protiv korona virusa. O ekspozeu mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore "Paralelne institucije ne smeju biti jače od države".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa