11. januar 2021.11. jan 2021.
foto: V. Aleksić

foto: V. Aleksić

Delimična izmena u stručnom štabu Šapčana

Prvi tim Vaterpolo kluba "Šabac", u nastavku sezone, predvodiće Anto Vasović, sportski direktor kluba, nekadašnji proslavljeni reprezentativac. Dosadašnji trener Emil Nikolić ne napušta Šapčane, već će raditi zajedno sa Vasovićem u pripremi seniora, a uz rad u seniorskoj ekipi, više pažnje će Nikolić posvetiti i radu sa trenerima mlađih kategorija.

-Anto Vasović je naš višegodišnji član, ime koje je svima poznato i nema potrebe govoriti o njegovom vaterpolo znanju. Odlučili smo se za ovaj korak u dogovoru sa Emilom Nikolićem koji iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da vodi mečeve, a prezadovoljni smo što ćemo vrhunskog stručnjaka nemerljivog iskustva, kao što je Emil, imati i dalje u klubu, uz dodatno vreme koje će posvetiti radu mlađih kategorija i unapređenju rada trenera svih uzrasta u klubu. Nikolić, dakle, nastavlja rad i sa prvim timom, uz dodatno posvećivanje pažnje unapređenju stručnog rada u VK "Šabac" - istakli su u klubu.

Debi u ulozi predvodnika seniorske ekipe Anto Vasović će imati u četvrtak kada u Beogradu startuje polufinalni turnir Regionalne A1 lige gde će u četiri dana Šapčani odigrati čak pet mečeva protiv renomiranih rivala: Mladosti iz Zagreba, splitskog Jadrana, riječkog Primorja, Partizana i Crvene Zvezde. Turnir u Beogradu nije prioritet i biće važan deo uigravanja tima za nastavak sezone u Super ligi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa