16. januar 2021.16. jan 2021.
Pixabay

Pixabay

UNS: Prijava za vakcinaciju novinara od utorka

Vakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv korona virusa počeće u utorak, 19. januara, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), a prijave će se vršiti na i-mejl adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.

U saopštenju te organizacije navodi se da redakcije treba da prijave zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija, a za sve dodatne informacije treba da se obrate UNS-u na adresu press@uns.org.rs.

Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.

"UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama, kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga", dodaje se u saopštenju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da će medijski radnici biti uključene u prioritetne grupe za vakcinaciju.
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa